Thaise Aroma Ontspanning Massage

 

 

 

Bij deze ontspanning massage gebruiken wij Eucalyptus olie. Een fijne massage voor ontspanning van lichaam en geest.

Om te ontspannen is een Aroma massage therapie zeer geschikt. Uw kunt zich helemaal ontspannen en krijgt een gevoel van rust. Daarnaast wordt uw lichaam goed verzorgt en komt weer in balans. Uw voelt zich weer energiek.

Bij deze aroma massage therapie worden aromatische oliën gebruikt die een ontspannende, activerende en reinigende werking hebben. Dit zijn zeer geconcentreerde plantaardige oliën, ook bekend als de zogenaamde essentiële oliën. Ook de geur van de olie geeft een zeer ontspannen gevoel van rust. Wanneer men de geur hiervan inademt heeft dat een positief effect op hartslag, stress, bloeddruk, ademhaling, geheugen, spijsvertering en het immuunsysteem. Daarnaast zorgt de olie voor nog meer ontspanning en herstel van de energiebalans.

Door middel van de massage technieken, wordt aandacht gegeven aan de meridianen of energiekanalen van het lichaam. De spieren, pezen en bindweefsel worden gestimuleerd om zo de bloedsomloop en het lymfestelsel te activeren en zo afvalstoffen in het lichaam af te voeren.

 

Wat doet een Massage

Een massage heeft een gunstige invloed op het zenuwstelsel en de hormoonhuishouding. Het vermindert stress en verhoogt het geluksgevoel door de aanmaak van endorfines (geluksstofje wat in de hersenen wordt aangemaakt). Regelmatige massages verhogen je immuunsysteem omdat het aantal bloedcellen in je lichaam toeneemt.